Staj Duyuruları

Duyurular, firmalar tarafından bölümümüze iletilen staj ilanları doğrultusunda güncellenecektir.

• Microsoft Ankara Uzun Dönemli Stajyer İlanı
  • İyi derecede İngilizce bilen, proje yönetimi konusunda kendini geliştirmek isteyen, OrtaDoğu ve Afrika birimleriyle koordineli çalışabilecek stajyer adayları aranmaktadır.
    CVlerinizi a-gokmer@microsoft.com adresinden Gökçin Merter'e ulaştırabilirsiniz.
    Stajyer pozisyonunun detayları şunlardır:
    - Experience in Microsoft Office (Word, Excel, Outlook) and database management software preferred
    - Must have pleasant personality, good interpersonal skills, professional appearance
    - Must have strong organization and communications skills, ability to work independently and as a team player, and good judgment in daily activities
    - Experience working in a fast paced office environment with the ability to meet deadlines and anticipate obstacles
  • Glass Lewis Europe, Ltd. Stajyer Alımı İlanı
  • 11 Şubat 2018 – 30 Mart 2018 tarihleri arasında Limerick Irlanda ya da İstanbul’da çalışma arkadaşlarına ihtiyaç duymaktayız.
    Detaylı bilgi için: https://glass-lewis-europe-limited.workable.com/j/D81000FED4

• Grup Dijital Pazarlama ve Halka İlişkiler Stajyer Alımı İlanı
  • Etgi Grup Dijital Pazarlama ve Halka İlişkiler stajyer alımına ilişkin duyuruyu ekte bulabilirsiniz.
    Detaylı bilgi için: Halka İlişkiler Stajyer Alımı İlanı ve Dijital Pazarlama Stajyer Alımı İlanı.

• AvivaSAIKariyer
  • Kariyerini sigortacılık sektöründe ve satış alanında yapmak isteyen öğrencilerimiz için AvivaSA Emeklilik ve Hayat A.Ş. firması Finansal Danışman’lık pozisyonuna aşağıdaki yöntemler aracılığıyla başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. İşe alımlar Türkiye genelinde gerçekleştirilecektir.
    Başvuru Yöntemleri;
  • Gama Endüstri Tesisleri İmalat ve Montaj A.Ş. Stajyer Alımı İlanı
  • Gama Endüstri Tesisleri İmalat ve Montaj A.Ş. stajyer alımına ilişkin duyuruyu ekte bulabilirsiniz.
    Detaylı bilgi için: Gama Endüstri Tesisleri İmalat ve Montaj A.Ş. Stajyer Alımı İlanı

• Enerji Sektöründe Staj İmkanı
  • Türkerler Enerji A.Ş.stajyer alımına ilişkin duyuruyu ekte bulabilirsiniz.
    Detaylı bilgi için: Türkerler Enerji Staj İlanı

• Mercedes-Benz Türk A.Ş. Staj İlanı
  • Mercedes-Benz Türk A.Ş. stajyer alımına ilişkin duyuruyu ekte bulabilirsiniz.
    Detaylı bilgi için: Mercedes-Benz Türk A.Ş. Staj İlanı

• BSH Staj İlanı
  • BSH, Generation Satış Stajı Programı kapsamında Bosch, Siemens ve Profilo Satış Departmanları için Hacettepe den stajyerlerini belirliyor.
    • İ.İ.B.F. 3. ve 4. sınıfta okuyan,
    • Aktif, dinamik, iletişim becerisi yüksek,
    • Satış alanında kariyer hedefleyen,
    • Türkiye'nin en deneyimli satış ekibinden başarı sertifikası kazanmak isteyen öğrenciler başvurabilir.
    CV'ni "hek@hek.web" adresine yolla, 6 Mart 2015 te İ.İ.B.F.Tuğrul Çubukçu Salonu nda gerçekleşecek olan staj mülakatına katılma şansını yakala!
    Detaylı bilgi için: https://www.facebook.com/hacettepeekonomitoplulugu?fref=ts
    Hacettepe Üniversitesi İşletme Bölümü