Son 1 Ay

Tezli Yüksek Lisans Tez Önerileri Hakkında
26-07-2021
Tezli Yüksek Lisans Programlarında iki dönemini tamamlamış öğrencilerimizin tez önerisi vermeleri gerekmektedir. Aşağıda yer alan evrakların eksiksiz tam olarak 6 Ağustos 2021 tarihine kadar Bölüm Sekreterliğine teslim edilmesi gerekmektedir.
Tez Öneri Formu (1 nüsha)
Tez Danışmanı Atama Formu (1 nüsha)
Etik Komisyonu Muafiyet Formu (2 nüsha)
Dilekçe (.. alanda tez çalışması yapmak istiyorum. Tarafıma tez danışmanı atanması..) (Dilekçede danışman ismi belirtilmeyecek) (1 nüsha)
Tez veri giriş formu (E-devlet ile giriş yapılmalıdır: https://tez.yok.gov.tr/UlusalTezMerkezi/
Gerekli formlara http://www.sosyalbilimler.hacettepe.edu.tr/tr/menu/yuksek_lisans_-74 adresinden ulaşabilirsiniz.

YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARINA BAŞVURU YAPAN ADAYLARIN DİKKATİNE
12-07-2021
Programlara giriş sınavları online olarak uzaktan yapılacaktır, adayların bölüme gelme gerekliliği bulunmamaktadır.

YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARINA BAŞVURU YAPAN ADAYLARIN DİKKATİNE
11-07-2021
Sözlü olarak yapılacak alım sınavları ile ilgili Zoom bağlantısı ve saat bilgileri için başvuru sırasında bildirdiğiniz e-posta adresinizi düzenli olarak takip ediniz. Bilgiler sizlere e-posta aracılığı ile ulaştırılacaktır.
İŞLETME (MBA) TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI için değerlendirme çevrimiçi yazılı sınav ile yapılacaktır. Sözlü sınav yapılmayacaktır. Lütfen bölüm ana sayfasındaki duyuruyu dikkatle okuyunuz.
Soru ve sorunlarınız için başvurduğunuz programın görevlisi ile iletişime geçebilirsiniz. Görevli bilgileri ekte verilmiştir.

2020-2021 Yaz Okulu Ders Programı
11-07-2021
Programa ulaşmak için tıklayınız.

Bu duyurunun altında indirmeniz için dosya var.
2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ İŞLETME BÖLÜMÜ TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMINA BAŞVURU YAPAN ADAYLARIN DİKKATİNE
07-07-2021
Duyuruya ulaşmak için tıklayınız.

Yaz Okulu MAN206 Ders Planı

Yaz Okulu MAN110 Ders Planı

Yaz Okulu MAN109 Ders Planı

Bu duyurunun altında indirmeniz için dosya var.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ İLE SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI GİRİŞİMCİ BİLGİ SİSTEMİ (GBS) BİLGİLENDİRME SUNUMU
06-07-2021
Duyuruya ulaşmak için tıklayınız.

YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAM ALIM SINAVLARI HAKKINDA
06-07-2021
Yüksek lisans ve doktora programına başvuran adaylar için alım sınavı ile ilgili önemli bilgiler için tıklayınız.

Lisansüstü Programlara Başvuru Yapan Aday Öğrencilerin Dikkatine
05-07-2021
Mülakatlar Online olarak yapılacaktır. Mülakata katılmanız için gerekli bilgiler, başvurular bittikten sonra sisteme kaydettiğiniz mail adresinize gönderilecektir.

Hacettepe Üniversitesi İşletme Bölümü
06800 Beytepe Çankaya/Ankara